Home

Voorpremière van nieuwe SpangaS seizoen, mét acteurs

SpangaS komt naar de bioscoop! Cinekid host de voorpremière van het nieuwe seizoen van SpangaS. Kijk de eerste vier afleveringen van het 14e seizoen en ontmoet na afloop een paar van de hoofdrolspelers.

Het Spangalis College bestaat niet meer. Daarom verhuist de serie SpangaS in seizoen 14 naar De Campus. SpangaS speelt zich voortaan af op een school van de toekomst, waar de leerlingen ook slapen, zo zien we ook wat ze na schooltijd allemaal beleven. Het nieuwe seizoen van Spangas is vanaf maandag 31 augustus op TV te zien, maar op zaterdag 29 en zondag 30 augustus zijn er een speciale voorpremières in het land. In de Filmschuur in Haarlem, LantarenVenster Rotterdam en bij LUX Nijmegen mét na afloop een vraaggesprek met acteurs uit de serie. 

Cinekid presenteert: SpangaS

•  Zaterdag 29 augustus om 13.30 uur bij Filmschuur Haarlem
met acteurs Roosmarijn, Jard, Rein en Tom
Kids Only voorpremière. Zonder je ouders naar de Filmschuur, en dan ook nog naar SpangaS! Omdat kinderen geen anderhalve meter afstand van elkaar hoeven te houden en we zoveel mogelijk kinderen willen verwelkomen bij deze voorpremière, verkopen we alleen jeugdkaarten. De ouders zijn tijdens de vertoning van harte welkom in het café.
Klik hier om kaartjes te reserveren

•  Zondag 30 augustus om 15.00 uur bij LantarenVenster Rotterdam 
met acteurs Noël, Giorgio, Thorn en Lieke
Klik hier om kaartjes te reserveren

•  Zondag 30 augustus bij LUX Nijmegen 
met acteurs Claudia, Sydney en Jefferson 
Klik hier om kaartjes te reserveren


  

;