Take a look at the Top 100

100 films you should have seen as a kid!

Take a look at the VPRO Cinekid Top 100

Latest news

Oorlog en bevrijding
Op 4 en 5 mei staan we samen stil bij vrijheid. Daarom vind je hieronder van alles over de oorlog en de bevrijding van Nederland! Kijk de mooiste films, een serie of luister naar een podcast.
04 May 2021 -- 8:08
Het is Koningsdag!
Heb jij je oranje kleding al aan getrokken? Het is vandaag namelijk Koningsdag! We maakten een selectie van drie mooie, korte films met als thema: Koningsdag. Prachtige films met ieder een leuk verhaal.
26 Apr 2021 -- 18:18
Top 50 beste jeugdfilms op Pathé Thuis
Met een film uit de Cinekid Top 50 kom je de meivakantie zeker weten door. We hebben een selectie gemaakt van de 50 beste jeugdfilms die te zien zijn via Pathé Thuis. Ga je voor een klassieker als Het Zakmes of misschien het recente Kapsalon Romy? Veel kijkplezier!
23 Apr 2021 -- 8:08
Dag van de aarde
22 april is de dag van de aarde én nationale zaaidag. Een dag om bewust te denken aan het bijzondere van de aarde en het leven daarop. Daarom hebben we drie korte films op een rij gezet, die te zien zijn op Cinekid Play. Een schatting vogeltje beleeft elke keer een nieuw avontuur. Veel kijkplezier!
22 Apr 2021 -- 9:09
Dag van de Ruimtevaart
Het is vandaag de Internationale Dag van de Ruimtevaart! Heb jij er ook wel eens van gedroomd om de ruimte in te gaan? We hebben een selectie gemaakt van de leukste korte films en games met als thema 'Ruimtevaart'. Ontdek het op Cinekid Play!
12 Apr 2021 -- 10:10
Voor tijdens het paasweekend
Het is Pasen! We hebben de leukste paasfilms en een paasgame voor je op een rij gezet. Leuk voor het hele gezin om het lange paasweekend door te komen. Pak maar snel de paaseitjes erbij!
02 Apr 2021 -- 10:10

Cinekid is supported by

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Amsterdams Fonds voor de Kunst

Creative Europe

Fonds 21

VSB Fonds

Nederlands Filmfonds

Mondriaan fonds

Fonds voor Cultuurparticipatie

Kunstloc Brabant

Kidsweek

NPO ZAPP

Jean Mineur