Nieuws

Cinekid voor de allerkleinsten

Of we ook een kleuterprogramma hebben? Maar natuurlijk!

Bekijk hieronder een aantal highlights uit het uitgebreide aanbod.

Kleuterworkshop Vos & Haas
Ieder jaar is er een kleuterworkshop op Cinekid en dit jaar gaat die over de nieuwe animatieserie Vos & Haas. Knutsel je eigen Vos & Haas-masker in elkaar en neem daarna zelf scènes op. Aan het eind van de workshop krijg je je zelfgemaakte aflevering te zien en terwijl je daarop wacht, kijk je naar spiksplinternieuwe afleveringen.

Koop hier je tickets

Rita & Krokodil 3
De kleine Rita heeft een vriendje dat altijd honger heeft; Krokodil. Krokodil leeft in de badkuip en met hem in de buurt is het leven nooit saai. Misschien bestaat hij alleen in Rita’s fantasie, maar in Rita’s wereld hoort Krokodil erbij. Première van het nieuwste deel van deze vrolijke Deense animatiefilm. 

Koop hier je tickets

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes
De ervaren pad Gordon en de slimme muis Paddy zijn de speurders van het dierenbos en als er problemen zijn schieten ze te hulp. Waar zijn die gestolen nootjes en die verdwenen kinderen? Heeft die gemene vos het weer gedaan? In deze grappige en levendige animatie voor de kleintjes ontdekken Paddy en Gordon dat het allemaal heel anders zit.

Koop hier je tickets

KRO Kindertijd met Knofje
Afleveringen van Kindertijd, een optreden van de Apennotenband én de première van animatieserie Knofje!

Verhalen met een staartje
Compilatie van leuke korte animatie films over dieren!

Koop hier je tickets

Carolien, Coco en de wilde neushoorn
Op een dag ontmoet Carolien Coco, die een kroontje draagt. Coco vertelt haar dat ze de prinses is van een land waar de chocola aan bomen groeit. Dat klinkt als een droomplek! Samen met wat vriendjes gaan Carolien en Coco op reis naar Afrika. Ze nemen ook een baby-neushoorn mee die op zoek is naar zijn moeder. 

Koop hier je tickets

Bekijk hier het hele festivalprogramma
Ja, graag!
;