Home

Nieuw seizoen De regels van Floor

Floor is terug in een nieuw seizoen waarin ze opnieuw voor lastige dilemma's staat. Wat als je op anti-pestcursus wordt gestuurd met je pester? Of als je beste vriendin verkering krijgt met een sukkel?

Hoe kom je af van je irritante oppas? Hoe zorg je voor een traktatie die iedereen omver blaast? Floor staat weer voor een aantal lastige keuzes, maar weet altijd een originele oplossing te vinden.

In De regels van Floor probeert het eigenwijze meisje Floor antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Waar de regels gewoonlijk door volwassenen worden gemaakt, vindt Floor dat kinderen dat heel goed zelf kunnen.

Kijk naar De regels van Floor vanaf zondag 28 maart om 09.00 uur op NPO Zapp. Wekelijks twee afleveringen achter elkaar!


Over De regels van Floor
In 2020 ontving het eerste seizoen van De regels van Floor een International Emmy Kids Award in de categorie Beste Serie. In 2018 won de serie een Cinekid Leeuw Juryprijs voor Beste Fictieserie en in 2019 de Cinekid Nationale Publieksprijs Bovenbouw.

Het vierde seizoen van De regels van Floor wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met VPRO. De regie is in handen van Albert Jan van Rees en Jamille van Wijngaarden. Lotte Tabbers, Luuk van Bemmelen, Tim Kamps, Renske de Greef, Martijn Hillenius, Anne Barnhoorn en Maurice Trouwborst zijn verantwoordelijk voor het scenario. Floor wordt gespeeld door Bobbie Mulder, broer Kees door Ole Kroes, vader Jan door Ferdi Stofmeel en moeder Irma door Elisa Beuger. De regels van Floor is gebaseerd op populaire gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman. Zij is ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie.

;