Nieuws

Cinekid zoekt per mei een Hoofd Educatie!

Ligt jouw hart en kennis bij jeugdmedia en heb je een voorliefde voor film en nieuwe media? Volg jij de ontwikkelingen op het gebied van film- en cultuureducatie en jeuken jouw handen om vanuit een culturele organisatie je bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in dit veld? Werk jij vanuit een visie en ben je in staat om deze zowel schriftelijk als mondeling goed uit te dragen? Solliciteer dan op de functie van hoofd educatie bij Cinekid!

Het hoofd educatie speelt vanuit kennis van het complexe cultuureducatieveld een actieve rol in de positionering van de educatieve taak van Cinekid, en is in staat vanuit kennis over het kind (ontwikkelingsfases, levensomstandigheden, culturele context) film- en media-educatie scherp neer te zetten.

Het hoofd educatie is het aanspreekpunt in de staf en het programmateam over de educatiefunctie en geeft mede vorm aan de positionering hiervan in relatie tot het festival en het projectenbureau. Het hoofd educatie is budget verantwoordelijk en is actief in het zoeken naar financiering en partners. Het onderhouden van het relatienetwerk en zorgdragen voor goede samenwerkingsverbanden is een essentieel onderdeel van de functie.

Ben je geïnteresseerd?
BEKIJK
;