Voor partners

Mijn filmtheater wil meedoen aan Cinekid

Het Cinekid Festival vindt elk jaar tijdens de herfstvakantie plaats in Amsterdam, maar Cinekid wil kinderen uit andere steden ook de mogelijkheid bieden het festival te bezoeken. In samenwerking met filmtheaters door het land heen organiseren we daarom Cinekid on Tour. Circa 40 filmhuizen doen zo jaarlijks, ieder op hun eigen manier, mee aan het festival.

Voor Cinekid on Tour stelt Cinekid een speciaal filmprogramma samen met nog niet eerder in Nederland vertoonde films. Onderdeel van het programma is een Maakdoos met daarin de ingrediënten voor drie eenvoudige mediaworkshops die je zelf kunt verzorgen. Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden bieden we daarnaast ook onderdelen uit ons workshop- en installatieaanbod aan.

Neem voor meer informatie over deelname aan Cinekid on Tour contact op via [email protected] of 020 – 531 78 90.

Landelijk scholenprogramma
Naast deelname aan Cinekid on Tour in de herfstvakantie, kunnen filmhuizen ook kiezen voor deelname aan het landelijke scholenprogramma van Cinekid. Zo kun je in de maand oktober voorstellingen organiseren voor scholen in jouw buurt met een speciaal geselecteerd filmprogramma. Voor locaties die het filmprogramma voor Cinekid on Tour afnemen is dit kosteloos.

Neem voor meer informatie contact op met Cinekid via 020 - 235 74 40 of [email protected]

Cinekid zorgde voor levendigheid, dynamiek en lachende vrolijke gezichten.

Filmhuis De Keizer, Deventer