Home

Meld je aan voor de Junior Crew

Cinekid zoekt kinderen van 7 tot 12 jaar die het leuk vinden om één keer in de maand in Amsterdam bij elkaar te komen en hun mening te delen over o.a. het Cinekid festivalprogramma.

Als lid van de zogeheten Junior Crew, denk je niet alleen mee over het festivalprogramma en help je zo om het festival voor kinderen nog beter, leuker en spannender te maken, maar volg je ook een mediaworkshop, denk je mee over hoe Cinekid Play nog leuker kan worden, test je een paar nieuwe games en geef je jouw mening over een film die nog niet in de bioscoop te zien is.

Wat je er voor terug krijgt?
Elke maand een gezellige middag met andere junior filmliefhebbers én een programma dat iedere keer anders is.

Voor het Cinekid Festival in de herfstvakantie krijg je twee vrijkaarten om films te kijken en daar het MediaLab te ervaren. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen en ontmoet je misschien wel jouw favoriete YouTuber, TikTokker of acteur!

Motivatie
Omdat meedoen met de Junior Crew niet alleen leuk, maar ook een serieuze taak is, vragen we jou om je motivatie te delen. Dit kun je in een paar regels opschrijven of je kunt het opnemen in een filmpje. De deadline hiervoor is 1 april 2021. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je bij de selectie zit. Klik helemaal onderaan dit bericht op de link en meld je aan!

Waar en wanneer?
In april vindt de eerste Junior Crew meeting al plaats. In eerste instantie digitaal, via Zoom. En zodra het weer kan, komen we samen in de Openbare Bibliotheek, bij jou in de buurt of op het kantoor van Cinekid. We beginnen om 15.00 uur en ronden af om 17.15 uur. Kom je met het OV, dan worden je reiskosten vergoed!

Wil jij (of één van je ouders/verzorgers) eerst nog meer weten? Mail dan naar Mina, via: [email protected]

;